Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Valka generaci / Unsere Mutter, Unsere Vater (2013)(CZ)[WebRip][720p] = CSFD 90% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Valka generaci / Unsere Mutter, Unsere Vater  (2013)(CZ)[WebRip][720p] = CSFD 90% Názov:Valka generaci / Unsere Mutter, Unsere Vater (2013)(CZ)[WebRip][720p] = CSFD 90% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:HD Filmy - Velikost:7.6 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2022-01-05 Peerov:5 (Seed: 4, Leech: 1)
    Zaner:Drama,Historicky,Valecny Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky







    Válečná generace


    Od války ve jménu vůdce a národa k boji o vlastní život a identitu.
    Německá minisérie o druhé světové válce z pohledu Němců.


    http://www.csfd.cz/film/302595-valka-generaci/prehled/

    Jazyk: CZ
    Bonusy: Ano
    Titulky: CZ - pro neslyšící
    Originální název: Unsere Mütter, Unsere Väter
    Vysílání: 24.10.2015 - 20:00, 31.10.2015 - 20:00, 7.11.2015 - 20:00
    Rok výroby: 2013 ( dabing 2014 )
    Délka: 3 x 90 min. ( cca )

    Popis:      
    Za třídílnou televizní minisérií Válečná generace stojí producent Nico Hofman se svou společností teamWorks, která se specializuje na ambiciózní televizní projekty, z větší části pak na historické látky. Vysokou laťku kombinace atraktivního konceptu a profesionálního formálního zpracování nastavila již první produkce společnosti, film Tunel z roku 2001 o reálném plánu na útěk pod Berlínskou zdí. V nadcházejících letech teamWorks produkovala další televizní filmy o klíčových okamžicích moderních německých dějin. Filmografie společnosti tak obsahuje řadu žánrově různorodých titulů zabývajících se tématem rozdělení Německa a morálních konfliktů, které s sebou nesl každodenní život za komunismu, jako Vzdušný most (2005), Prolomit zeď (2008), Věž (2012) či Bornholmská ulice (2014). Vedle toho produkovala také projekty jako Hindenburg (2011) o katastrofě titulní vzducholodi, Mnichov 72 – Atentát (2012), který představuje první německou dramatizaci teroristického útoku během letní olympiády v Mnichově, či bravurní Mogadišu (2008), rekonstrukci únosu letadla Landshut. Tématu druhé světové války se společnost věnovala již v dvoudílných filmech Drážďany (2006), Pochod milionů (2007) a Zkáza lodi Laconia (2010). V prvních dvou z nich se nicméně zaměřovala na útrapy civilistů, až v pojednání o lidskosti kapitána německé ponorky, který rozhodl zachránit civilisty z potopené spojenecké lodi, se poprvé otevřelo téma konfliktu morálky versus válečné ideologie.

    Uvedení Válečné generace (v původním názvu Naše matky, naši otcové) vyvolalo v Německu smíšené reakce. Zatímco jedni chválili snahu tvůrců zobrazit na druhou světovou válku z pohledu obyčejných Němců, na druhé straně se ozývaly zásadní výtky vůči alibismu projektu. Pravdou zůstává, že hlavní postavy jsou vyobrazeny jako oběti ideologie, které se ocitly ve víru událostí, na něž neměly vlastní vliv, a jejich vina pak spočívá pouze v mladické naivitě. Projekt odhlíží od hrůz, které němečtí vojáci páchali při svém postupu na východní frontě, a namísto toho ukazuje jako vykonavatele zvěrstev lokální kolaboranty. Největší kritika přišla z Polska vůči vyobrazení polského odboje. Vedle řady historických nepřesností v kostýmech a taktice partyzánů se terčem protestů, ba dokonce i žalob stala jejich otevřená xenofobie – právě Poláci zde jako jediní, na rozdíl od všech německých figur, vystupují otevřeně protižidovsky. Ačkoli řadu z těchto výtek lze relativizovat historickými fakty, ve výsledku, jak trefně poznamenala recenze v New York Times, Válečná generace není tolik obrazem druhé světové války, ale spíše odráží její reflexi na straně generace, která ji nezažila, ani se nemusela vyrovnávat s vinou svých rodičů. Přesvědčuje své diváky, že obyčejní Němci nebyli zas tak odlišní od ostatních a také si zaslouží své emotivní válečné melodrama.

    Jiná doba / Eine andere Zeit

    Je léto roku 1941 a pětice berlínských přátel zapíjí loučení. Wilhelm coby důstojník wehrmachtu odchází bojovat na východ a spolu s ním jde i jeho čerstvě naverbovaný mladší bratr, citlivý intelektuál Friedhelm. Charlotte vyhlíží svůj odjezd do týlu fronty, když čerstvě složila zkoušky na zdravotní sestru. Greta a její milý Viktor zůstávají v Berlíně, kde ona plánuje pracovat na pěvecké kariéře a on má po otci převzít krejčovství. Ale jak sliby o konci války do Vánoc i plány na spokojený život v zázemí se záhy rozplynou. Válka na východní frontě nebere konce a postupně se obrací v neprospěch Němců, nevinnost Friedhelma a naivita Charlotty berou tváří v tvář děsům války za své, Viktora čekají krušné chvíle kvůli jeho židovskému původu a Gretina cesta za slávou se neobejde bez morálních kompromisů.

    Jiná válka / Ein anderer Krieg

    Květen 1943. Co zůstalo ze vzájemných slibů a společných snů pěti přátel, kteří se před dvěma roky loučili v Berlíně? Naivní Charlotte ve svém zápalu nahlásila ruskou židovku Lilju, která pomáhala v lazaretu, a nyní svého unáhleného rozhodnutí marně lituje. Z citlivého knihomola Friedhelma se vlivem zážitků z fronty stal apatický stroj na zabíjení a jeho starší bratr Wilhelm s těžkým srdcem sleduje jeho proměnu. Mezitím on sám má ve světle válečných děsů blíže k bratrovým původním protiválečným ideálům, než kdy dříve. Viktor plánoval útěk z Německa do Ameriky a Greta mu s jeho plánem chtěla pomoct. To ale znamenalo začít si s důstojníkem SS Dornem, přes kterého chtěla Viktorovi obstarat papíry. Navzdory její snaze ale Viktor místo v zámoří končí v transportu mířícím do koncentračního tábora v Polsku.

    Jiná země / Ein anderes Land

    Červen 1944. Německý sen o nadřazenosti a ovládnutí světa se hroutí. Také pětice přátel, kteří se před třemi roky loučili v Berlíně, vystřídala mladickou víru v zářnou budoucnost za kruté prozření a deziluzi. Wilhelm zběhl z boje, ale chvíle blaženého klidu stranou běsů války neměly dlouhého trvání. Když je odhalen, čeká ho za dezerci poprava. Té sice nakonec ujde, ale za cenu toho, že musí s jednotkou určenou na špinavou práci zpět na frontu. Zpráva o Wilhelmově údajné smrti se donesla k Charlotte, která útěchu od žalu nad smrtí přítele, jemuž neměla možnost vyjevit své city, našla v náruči doktora. Friedhelm se domů vrátil jako válečný hrdina, ale v Berlíně na něj doléhá vykořeněnost a nepochopení civilistů, takže se coby ostřílený, ale vyprahlý veterán dobrovolně vrací na frontu. Greta dosáhla svého cíle a stala se slavnou zpěvačkou, ale musela kvůli tomu zaprodat vše, co bylo blízké jejímu srdci. Během svého koncertu pro vojáky v týlu poznala pravou tvář války a po návratu do Berlína si neodpustila jízlivé poznámky na adresu konečného vítězství, což se jí následně krutě vymstí. Viktorovi se díky Polce Alině podaří uprchnout z transportu a následně se s ní přidá k jednotce polského odboje, ale i tam musí skrývat svůj původ.

    Screen:




       
       









    Feeheerov, Lampion104, Projekt23, pohee, pepovnblbovn, Rojak, mhr369, titik, MrCapone, jankoondovcik, Divoch1312, slnieckozv, tibie, BERUJIZEZADU, karellx, pavlin4, 1veronka, VikiR, SISKAMI,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    ragnarlothbrok666
    Ratio 0.12

    Clen

    16/05/2022 06.03.43
    nemáš to v originále? aspon 720p ? ten dabing je strašný.


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.263 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 12:46
    sql

    TOPlist